Поп звездата Джъстин Бийбър, който стана известен още  на 13

...
Поп звездата Джъстин Бийбър, който стана известен още  на 13
Коментари Харесай

Джъстийн Бийбър в първо лице: Бях гневен, чувствах се велик, не научих какво е отговорност

Поп звездата Джъстин Бийбър, който стана прочут още  на 13 години откакто бе открит от музикалния управител Скутър Браун в малко канадско градче, написа прочувствено есе за израстването си като дете звезда и метода, по който се е отнасял с другите по-късно. Есето е споделено с феновете му в обществената мрежа Instagram.

Бийбър признава за залоупотреби с опиати и жестоко държание към околните, както и във връзките му с хората откакто се трансформира в световна поп звезда и натрупва милиони преди да е навършил пълноправие. Той споделя, че на един стадий е почувствал, че е станал " най-мразеният човек в света ", поради повредица от " неприятни решения " през 20-те му години. 

" Станах възмутен, непочтителен към дамите и ядосан ", написа той.  " Станах далечен за всички, които ме обичат... Чувствах, че в никакъв случай няма да прекатурна това ". 

" Преминах от 13-годишно момче от дребен град до това да бъда хвален наляво и надясно по света. Милиони споделяха какъв брой ме обичат и какъв брой съм популярен ", споделя той. " Човек чува тези неща задоволително пъти като малко момче и стартира да има вяра в тях ", продължава Бийбър. " Всички правеха всичко за мен, тъй че аз по този начин и не научих главните на отговорността ", написа още артистът. 
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР